Any 2003 - Somni Blau
La Construcció
(Clica a les fotos per engrandir-les)

Així és com hem construït les nostres carrosses i disfresses...

s_Columnes.JPG (16496 bytes)
Aquest any la construcció va començar per les columnes, a mitjans de Juny. Inspirats en les columnes salomòniques de l'esglèsia de Caldes de Montbui, vam realitzar una columna a tamny natural i en vam crear un motlle per a treure'n les 8 còpies que necessitàvem per la carrossa.

s_Cadillac.JPG (22231 bytes)
A partir d'aquest any, la nostra carrossa insígnia serà una reproducció gairebé exacte de l'Ecto-1 de la pel·lícula dels Caçafantasmes (una fusió entre l'Ecto-1 de les dues pel·lícules).
Per fer-la vam crear una còpia a tamany real d'un Cadillac del 1959, cotxe a partir del qual es va crear també l'Ecto-1 real de les pel·lícules.

s_Carrossa1.JPG (19946 bytes)
Aquest és l'aspecte que oferia la carrossa just abans de començar a construir-la, encara hi vam desmontar més coses per a tenir llibertat absoluta per crear l'enorme estructura metàl·lica que sostenia els dos pisos de la carrossa d'enguany. Al fons a l'esquerra es pot veure la còpia del Cadillac ja muntada.

s_Carrossa2.JPG (16857 bytes)
Una de les coses que ens va costar més és la col·locació de les col·lumnes a lloc, doncs els seus més de 100 Kg. són difícils de manipular a braços essent només dues persones contruint la carrossa.

s_Carrossa3.JPG (23081 bytes)
La carrossa mica en mica va anar agafant forma, aquí la veiem ja amb els dos pisos construïts i les escales gairebé acabades.

s_Varis.JPG (25530 bytes)
La producció en massa dels detalls i parts de les disfresses no es va fer esperar. Aquí veiem, del fons cap endevant,  un grapat de còpies de les tiares que portàvem al cap, dues caixes dels cristalls blaus que s'hi enganxàven i també formàven part de la carrossa, les làmpades de peu que posàvem a terra durant l'espectacle, i part dels cristalls que han format la font.

s_Disfresses1.JPG (11876 bytes)
No ens hem d'oblidar de la feinada que hi ha a fer les disfresses, que ens les hem dissenyat i confeccionat completament nosaltres mateixos.

s_Disfresses2.JPG (8441 bytes)
Els primers prototips de les disfresses van resultar més espectaculars en comparar-los amb la carrossa, doncs les disfresses són gairebé tan altes com  la pròpia carrossa!

s_Disfresses3.JPG (20189 bytes)
Pintar-les no va ser gens fàcil i menys fent fent com feia.

s_Cristall.JPG (26155 bytes)
El cristall blau que portàvem al cap i que també hi havia repartit per la carrossa. També ens l'hem dissenyat i construït totalment nosaltres mateixos.

s_Lava.JPG (18668 bytes)
Una altra dels detalls d'aquest any... Qui no ha vist mai una làmpada de lava? Doncs nosaltres ens vam construir les nostres pròpies amb els colors adients a la decoració de la carrossa.