Carnaval 2011


Hem participat a:

Sant Feliu de Guíxols - Divendres 4 de Març - 1r. Premi Carrosses Grans
Palamós - Dissabte 5 de Març -  1r. Premi Carrosses
Platja d'Aro - Dissabte 5 de Març - No hem pogut desfilar* 
Sant Feliu - Diumenge 6 de Març
Tossa de Mar - Diumenge 6 de Març
Pineda i Calella de Mar
- Dissabte 12 de Març - 7è. Premi 
Llagostera
- Diumenge 13 de Març
Sils - Diumenge 13 de Març - 1r. Premi Carrosses 
Maçanet de la Selva - Dissabte 19 de Març - 1r. Premi Carrosses

* Platja d'Aro: Des de fa ja diversos anys, desfilem primer a Palamós i tot seguit a Platja d'Aro. L'Organització, a la qual informem de la circumstància cada any, sempre ens ha fet saber que encara que arribem tard, podem afegir-nos a la rua al darrere i sempre ens donen l'últim número a tal efecte, però, en el moment de la veritat, a l'arribar a Platja d'Aro, hem vist com sortia l'última carrossa just quan arribavem nosaltres i la Policia, i posteriorment la propia organització seguint el seu consell, no ens han deixat afegir-nos a la rua per raons de seguretat.
És per això que els Caçafantasmes hem desfilat sols amb les disfresses, sense les carrosses ni música. S'ha reconegut per megafonia que errors d'organització han impossibilitat desfilar amb les carrosses.
Un cop s'ha acabat la rua, ens han escortat pel mateix recorregut de la rua (que ens hem trobat totalment plè de gent que marxava, cosa que creiem que encara és més perillós)..

Malauradament aquest any no ha estat possible assistir a les rues de Santa Cristina, Calonge ni Caldes, doncs coïncidien en dia i horari amb altres.

FOTOS

Rua de Palamós

Rua de Platja d'Aro

Rua de Tossa

Trasllats

Construcció de les Disfresses

Construcció de les Carrosses

Construcció del Taller

Construcció dels Altaveus

Construcció dels Control de Llums